Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A bukaresti értéktőzsde (BVB) keddi kereskedési napján, a hetek óta tartó negatív tendenciát folytatva újabb és újabb negatív csúcsokat döntöget. Félidőben - közel tízmillió eurós forgalom mellett - a hat index mindegyike több mint 4 százalék körüli mínuszban állt. A BVB vezető indexe, a BET pár óra alatt 5,5 százalékot bukott. A nemrég bevezetett BET-XT - a tőzsdén forgó, likviditását tekintve a 25 legnagyobb céget és befektetési alapot (SIF) tartalmazó - mutató zuhanása megállíthatatlannak tűnik, értéke kora délután 5,5 százalékkal volt kevesebb a hétfői zárásban regisztrált értékéhez képest. A másik újoncnak számító mutató, a BET-NG - amely az energetikai szektorban működő cégek indexe - sem képes árfolyamát szinten tartani, értéke az ebédidő végéig több mint 4 százalékot csökkent. Az öt befektetési társaság közös indexe, a BET-FI is meredek lejtőn halad, a kereskedési nap első felének végére 5,9 százalékos vesztséget halmozott fel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!