Ebéd előtt 22 ezerhez közelít a BUX

Pluszban nyitott, majd egy rövid esést követően alacsony forgalom mellett fölfelé araszolt a BUX, az index ebéd előtt 0,5 százalékos pluszban, 21909 ponton állt.
NAPI Online, 2006. augusztus 17. csütörtök, 11:45
Fotó:

Az OTP kivételével nyereséggel forogtak a blue chipek, a bankpapír az elmúlt napok lendületes emelkedését követően 0,2 százalékkal 6360 forintra gyengült délelőtt. Az index emelkedése elsősorban a Molnak köszönhető, az olajpapír 1,4 százalékkal 21880 forintig erősödött. A Richter 0,2 százalékkal 44105 forintra, a Magyar Telekom egy százalékkal 880 forintra drágult.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK