Eddig nem bírt a szinttel a magyar tőzsde

A nyár eleje óta tartó kereskedési sáv tetejét nem tudták áttörni az árfolyamok a Budapesti Értéktőzsdén, elsőre lefordultak a részvények.
NAPI, 2011. február 8. kedd, 09:31
Fotó:

A BUX index közel fél órával nyitás után már fél százalékkal esik és 23 424 ponton jár. Az OTP ugyan eljutott 6000 forint fölé, de itt ritkának bizonyult a levegő és 5975 forintig csorgott vissza. A Mol fél százalékkal, 22 895 forintra csökkent. A ma reggel jelentő Richternél elesett a 42 000 forintos támasz, 2,5 százalékos csökkenést követően 41 250 forinton kereskednek a részvénnyel. A Magar Telekom 548 forinton stagnál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK