Egy kisebb, 266-ig történő felszúráson kívül nem reagált eddig a forint kurzusa az MNB rendkívüli kamatdöntésére. Az euróval a reggeli szintek, 264,65 forint körül kereskednek.

Pénteken profitkivét nyomán 267 forint felett is megfordult az euró, de ma már 264,60 körül nyitott. A dollár kurzusa 205,7 forint körül jár, a svájci franké pedig 169,7-nél.

A feltörekvő piaci devizáknak az amerikai fizetőeszköz gyengülése is támaszt adhat, miután az euró 1,29 dollár közelébe emelkedett.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!