Ismét elnyert egy nagy értékű tendert a 4iG informatikai cég. Az erről szóló közzététel a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelent meg.

A Jászai Gellérthez és Mészáros Lőrinchez köthető informatikai vállalkozás ezúttal az Emberi Erőforrások Minisztériuma (EMMI) "Magyar Falu Programjának" keretében "Orvosi ellátást segítő orvosi eszköz mintaprogram" című alprogramhoz kapcsolódó "informatikai rendszerek megvalósítása" tárgyú verseny újraindításával megindított központosított közbeszerzési eljáráson nyert. A szerződéskötési moratóriuma 2020. január 19. napján jár le.

A szerződéskötést követően a 4iG által megvalósítandó fejlesztések az egészségügyi alapellátás keretében végzett tanácsadási, prevenciós, illetve lakossági szűrésekhez kapcsolódó háziorvosi tevékenységek informatikai támogatását szolgálják majd. Az eljárás összértéke 1 555 346 000 forint plusz áfa. A cég árfolyama csaknem 2 százalékot emelkedett a hír bejelentése után hétfőn a tőzsdenyitást követő percekben.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!