Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A középtávú tervekre vonatkozó konkrét számokról nem esett szó - ezekről még folynak a cégen belüli egyeztetések -, ám annyi kiderült, hogy a folyamatos bővülést tarthatónak ítélik. Nyugat-Európában megtörtént a trendforduló, ott az eladások stagnálása vagy csökkenése várható középtávon, ám ezt kompenzálja a FÁK-államok piacán jósolt 20-25 százalékos, és a kelet-európai térsékben prognosztizált 15 százalék körüli növekedés, illetve a belföldi eladások 10 százalékra várt emelkedése. Marosffy László, a cég vezérigazgató-helyettese a NAPI Online-nak elmondta: az oroszországi gyárberuházás a terveknek megfelelően halad, az engedély júliusra várható, ennek érdekében májusban egyeztetéseket folytatnak Franciaországban az érdekelt felek. Az Egis stratégiai célja a termékválaszték folyamatos erősítése: az üzleti év elmúlt első felében 5 új termékkel jelentek meg. Ami a foglalkoztatottakat illeti, a társaság tervei szerint a jelenlegi létszámban jelentős változás nem várható.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!