Egy helyben járt a forint reggel

Vegyesen alakult, alig változott a főbb devizákkal szemben a forint árfolyama szerdára virradóra a nemzetközi devizakereskedelemben - írja az MTI.
K. Kiss Gergely, 2019. február 20. szerda, 07:50
Fotó: Shutterstock

Szerdán reggel a forint árfolyama az euróval és a svájci frankkal szemben az előző estivel közel megegyező szinten állt, a dollárral szemben a forint viszont kissé gyengült.

Az eurót 317,29 forinton, a svájci frankot 279,40 forinton jegyezték reggel fél nyolckor, az előző esti 317,28 és 279,42 forint után.

A dollár jegyzése viszont 279,85 forintra emelkedett 279,58 forintról.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK