Erősödött a forint: a reggel hat óra jegyzéséhez képest a forint este hat órakor az euróval és a svájci frankkal szemben 0,5 százalékkal állt erősebben, a dollárral szemben pedig 1,2 százalékkal erősödött.

Az eurót a reggel hat órai 363,24 forintos jegyzés után este hat órakor 361,47 forinton jegyezték a bankközi piacon. A dollár jegyzése 312,98 forintról 309,37 forintra csökkent, a svájci franké pedig 340,80 forintról 339,09 forintra. Csütörtök esti jegyzésén a forint 0,9 százalékkal áll erősebben a heti kezdésnél az euróval, 1,2 százalékkal a dollárral és 0,8 százalékkal a svájci frankkal szemben.

Október eleje óta a forint 0,6 százalékkal gyengült az euróval és 1,9 százalékkal a svájci frankkal szemben, de 0,3 százalékkal áll erősebben a hó eleji jegyzésénél a dollár ellenében.

 

 

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!