Kevéssel dél előtt 85 ponttal előző záróértéke felett 7872 ponton állt a Budapesti Értéktőzsde irányadó indexe. Valamennyi vezető papír árfolyama emelkedett, a legnagyobb erősödést a 250 forinttal dráguló Richter könyvelhette el eddig. Az OTP papírok is egy százalék feletti mértékben erősödtek, a bankrészvény ebédidőben 2236 forinton forgott. A jövő heti INA-döntésre váró Mol részvényeinek jegyzése fél százalékkal 5190 forintra emelkedett, a Matáv 11 forinttal keddi ára felett állt. A nyereséges évzárásban reménykedő Synergon négy százalék feletti erősödést könyvelhetett el eddig, a Graphisoft árfolyama azonban jelentős forgalom mellett stagnál. Felfelé tartanak a gépipari részvények is, a Nabi-papírokért 50, a Rábáért 5 forinttal fizetnek többet, mint a keddi zárásban.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!