Egy szereplőtől függ ma is az OTP-árfolyam alakulása, aki már napok óta intenzíven vásárolja a bankpapírokat. A másik  hátom papírban lokális tetők alakultak ki, azok ellenállásként fognak működni. A Mol-Richter Telekom trióban akár lefele mozgás is elképzelhető, de nem kizárt, hogy ennyi korrekcióval megelégednek - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője. 

Az OTP-ben - hacsak nem felvásárlás folyik - visszarendeződésnek kellene lennie, a mozgás intenzitása és jellege klimaxos, végállapot közeli. A mai esést nehézzé teszi, hogy nem valószínű, hogy nyugat-európai tőzsdék visszaesnének, miután tegnap Amerika ismét nem akart korrigálni és Ázsiában is pluszokat láthattunk.
Amennyiben azonban a nagy vásárló megveszi a szükséges mennyiséget a bankpapír is visszaeshet.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!