Egy biztos: a bizonytalanság

Nincs ok nagy örömre a Budapesti Értéktőzsdén, a bizonytalanság maradhat a fő motivációs tényező a piacokon
NAPI, 2011. november 7. hétfő, 08:52
Fotó: Napi.hu

Nem várok nagy felfelé rohanást, alapvetően bizonytalanság van mind a nemzetközi, mind a hazai piacon - mondta Péter János a KBC Securities szakértője a napi gazdaságnak.. Alapvetően így a kivárás lehet a jellemző ma a Budapesti Értéktőzsde. A görög sztori a jelek szerint nincs lejátszva, s egyre inkább képbe kerülnek az Olaszországgal kapcsolatos kockázatok is. A magyar piacot változatlanul a levegőben lógó leminősítés tartja nyomás alatt. A tőzsdéknek pedig általában nem tesz jót a bizonytalan hangulat.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK