A tegnapi amerikai eséstől Ázsia nem hatódott meg, a távol-keleti piacok vegyes mozgásokat produkáltak. Ennek fényében és az elmúlt napok érdektlensége után továbbra sem vár kiugró aktivitást Gratzer Zoltán a Concorde üzletkötője.

Ugyan a Molban az elmúlt két napon felszökött a kereskedési kedv az ismert hír hatására, a mai napra alábbhagyhat a lelkesedés. Nem valószínű, hogy ilyen kis forgalomban a tecnikai szintek mérvadóak lennének, valamilyen erősebb hírnek kellene jönni ahhoz hogy valamilyen irányba elnyomja a piacot.Érdektelenség, elfordulás jellemezte a magyar piacot az elmúlt hetekben, semmilyen hír nem hatott igazán az elmúlt időszakban.

Az OTP és a Magyar Telekom az elmúlt napokban erőt mutatott - az OTP sokkal rosszabbul is reagálhatott volna az ukrán hírekre - és ez a két papír továbbra is erős maradhat Gratzer szerint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!