Egy erősre három gyenge jut Budapesten

Minimálisra apadt a BUX kezdeti nyeresége, a bank- és gyógyszerszektor mellett a távközlés is esik, emelkedik viszont az olajipar.
NAPI, 2011. február 14. hétfő, 14:59
Fotó:

A reggeli 22725 pontos napi maximumhoz képest alaposan visszacsúszott a BUX, jelenleg 22456 ponton, 0,38 százalékos pluszban áll.

A vezető részvények legtöbbje a negatív oldalon áll, a BUX emelkedése egyedül a Mol heroikus teljesítményének köszönhető. A ma reggel a korábban jelzettnél nagyobb olajtalálatról beszámoló Mol részvénye 2,7 százalékos pluszban 22200 forinton áll.

Az OTP reggel megközelítette az 5800 forintos szintet, mostanra pénteki záróára alá 5685 forintra esett.

A Richterre érkezett ma egy leminősítés a KBC-től 35 ezres célárral. A gyógyszergyártó papírja el is mozdult ebbe az irányba, -0,8 százalékban jár, 39400 forinton.

Súlyosan gyengül a Telekom, már csak 529 forintot adnak érte, másfél százalékkal kevesebbet, mint pénteken.

A legkevésbé az Egis gyengül, 21400 forintos árfolyama 0,25 százalékos esésnek felel meg.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK