EURHUF

A jegybank monetáris tanácsa a vártnak megfelelően 4%-ra vágta vissza a kamatot, azonban a devizapár számára inkább Matolcsy György jegybankelnök szavai tartogattak újdonságokat. Az MNB ezentúl más európai jegybankokhoz hasonlóan alkalmazni fogja jövőbeni iránymutatás intézményét, míg Matolcsy György szerint az alapkamat csökkentése a korábbiaknál alacsonyabb ütemben ugyan, de 3-3,5%-os szintig folytatódhat.

A piac által újra-árazott jegybanki kamatpálya mellett a kormányzat által tervezett, devizahiteles mentőcsomaggal kapcsolatos átmeneti bizonytalanság mutatta az utat a forint számára a szerdai kereskedés első felében: a 296-os szint áttörését követően a következő ellenállást a 300 jelentheti a forint számára.

EURHUF
Kép: Admiral Markets
EURHUF, S&P500, AUDUSD - technikai elemzés 2013.07.24.
A technikai elemzés teljes terjedelmében az alábbi linkre kattintva is elérhető.

Ha devizapárokkal kereskednie vagy további kérdése van; a jobb oldali mező kitöltését követően,
a feliratkozásra kattintva munkatársaink felveszik önnel a kapcsolatot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!