Egy helyben járt a forint

A dollárral szemben gyengült, más vezető valuták ellenében csak fillérekkel mozdult el a forint árfolyama a kora reggeli jegyzésekhez képest a nemzetközi devizapiacokon.
MTI-Eco, 2016. július 20. szerda, 19:21
Fotó: Napi.hu

Az eurót 19 óra tájban 314,68 forinton jegyezték a reggeli 314,74 forint után, a svájci frank árfolyama pedig 15 fillérrel 289,50 forintra kúszott fel.

A dollár 284,19 forintról 285,68 forintra erősödött.

A térségbeli devizák közül a lengyel zloty 0,2 százalékkal erősödött, a cseh korona jegyzése pedig nem változott az euróval szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK