Kora délutánra egy százalék feletti emelkedésbe váltott a BUX index, fél kettő előtt néhány perccel 200 pontot megahadó mértékű erősödést mutatott, 17 585 ponton járt. Az OTP 2,7 százalékkal drágult, 3472 forintra, a Mol másfél százalékkal, 17 150 forintra emelkedett.

A Magyar Telekom árfolyama 0,4 százaléos pluszban áll, 510 forinton, a Richter viszont egy százalékkal, 36 430 forintig esett. Az Egis viszont 1,3 százalékkal többet ér, mint tegnap záráskor, 17 450 forint. 13 százalékkal, 201 forintra ugrott a tegnap nagyot eső AAA Auto árfolyama.

Az emelkedés szépséghibája, hogy alig van forgalom, egyelőre kevesebb, mint 4 milliárd forint értékben cseréltek gazdát részvények a virtuális parketten.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!