Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.
A BÉT irányadó indexe 0,3 százalékos hátrányban van előző napi záróértékéhez képest, annak ellenére, hogy a délelőtt folyamán már a pozitív tartományban, 22 340 pont közelében is megfordult. A BUX reggeli, közel 300 pontos veszteségéből így is sokat faragott le, hiszen délután egykor a hátránya mindössze 65 pont volt a szerdai 22 303 pontos zárószinthez képest. A blue chipek teljesítménye vegyes, az OTP előnye 1,3 százalékos, míg a többi nagyrészvény 0,6-1,2 százalékos veszteséggel forog. Az OTP részvényei 5171 forintot érnek, de már 5215 forinton is megfordultak délelőtt, a kedvező európai makroadatokra reagálva. A bankpapír jegyzése csütörtökön mínuszból indult azt követően, hogy Bernanke Fed elnök nyilatkozata szerdán kifogta a szelet a New York-i befektetők vitorlájából amikor közölte: az Egyesült Államok gazdasági kilátásai nagyon bizonytalanok. A Mol 1,2 százalékos mínuszban 19 770 forinton forog, egyre élénkebb forgalom mellett - az olajrészvény ennél 160 forinttal lejjebb is megfordult már csütörtökön. A Molra eddig 1,55 milliárd forint értékben érkezett kötés. A Magyar Telekom részvényeinek vesztesége 0,7 százalékos, így a papírt 675 forinton jegyzik. A Richter 44 650 forinton áll, ami 0,6 százalékkal a szerdai zárószintek alatt van.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!