A zloty, ha csak hajszállal is, de szintén tartotta magát az euróval szemben a hétfőn átszakított 4-es szint alatt. Mindeközben a dollár menetelése az éjszaka folyamán megtorpant és kis mértékben 1,3923-ig gyengült kedd kora reggelre. Ennek megfelelően az amerikai deviza egysége 193,6, míg egy svájci frank 182,9 forintot ért a bankközin kedd kora reggel.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!