Egyelőre nem kellendő az Antenna részvénye

A BÉT indexe valamivel több mint 30 pontos mínuszban 13053 ponton kezdte a mai kereskedést. A vezető papírok közül eddig csupán háromra született kötés, és mindegyik árfolyama elmarad a tegnapi záróáraktól.
Madarász János, 2004. október 29. péntek, 09:06
Fotó:

A Mol 10800 forintról, az OTP 4740 forintól, a Richter pedig 22300 forintról indulva vág neki a hosszú hétvége előtti utolsó kereskedési napnak. A tegnapi privatizációs döntés után az Antenna Hungária részvénye 40 forintos mínuszban 3860 forinton áll.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK