Egyelőre nem megy az emelkedés

Nem sikerült emelkedést produkálnia a BUX-nak a kereskedés elején.
NAPI, 2012. július 2. hétfő, 10:20
Fotó: Napi.hu

A BUX indexnek nem sikerült pozitív tartományba lendülnie a hétfői kereskedés elején. A vezető mutató egyed tizenegykor 17 328 ponton járt, ez gyakorlatilag a pénteki záróértékkel egyezik meg. Az OTP részvényei 3570 forinton stagnálnak, a Magyar Telekom negyed százalékkal esik, 443 forintra. A Mol 16 295 forinton stagnál, a Richter 37 200 forinton teszi ugyanezt. A forgalom elképesztően alacsony, alig haladja meg az 500 millió forintot.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK