Egyelőre stabil a forint

Stabilizálódott a forint árfolyama péntek reggel: egy euró 282,89 forintot ért hét körül a londoni bankközi devizapiacon, csütörtökön későn este 282,84 forinton jegyezték az eurót.
NAPI, 2010. június 25. péntek, 08:05
Fotó:

Csütörtökön délután a térségbeli devizákkal együtt a romló piaci hangulatban még gyengült a forint: az eurót 283,53 forinton jegyezték. Hozzájárult a gyengüléshez a svájci frank erősödése is. Kereskedők szerint a forint árfolyamát a következő napokban is a nemzetközi piaci fejlemények határozzák meg.

A forinthoz hasonlóan stabilizálódtak a főbb térségbeli devizák is péntek reggel: egy euró 25,7490 cseh koronát ért, csütörtökön későn 25,7800-at. Lengyelországban az eurót 4,1200 zlotyn jegyezték, csütörtökön későn 4,1125 zlotyn.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK