Egyelőre tartja magát a forint

A mai kötvényaukciók miatti külföldi forintvételek hatására megélénkült a bankközi devizapiac, bár a forint záróárfolyam nem változott az előző naphoz képest.
NAPI, 2002. június 13. csütörtök, 17:51

A jegyzés késő délután 12,51 százalékon állt, de a napi kereskedésre jellemző, hogy az árak nem is mozdultak ki a 12,51-12, 75 százalékos sávból. Az overnight és tomnext árak ezúttal nem változtak, az üzletek 7 3/4 százalék körül kötettek.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK