Egyesíti magyar távközlési vállalkozásait a Vivendi

Mintegy két év után stratégiát váltva összeolvasztja tíz társaságát a Vivendi Telecom Hungary (VTH). A csoport 2000-től folyamatosan külön vállalkozásokba szervezte a távbeszélő-, a lakossági internet-, illetve az üzleti kommunikációs szolgáltatásokat; most ezzel ellentétes folyamat zajlik, a Vivendi egy fedél alá vonja össze minden ilyen típusú vállalkozását.A lépésnek nincs köze a magyar érdekeltségek esetleges eladásához – mondta Polányi Sándor, a VTH vezérigazgatója. Részletek a mai NAPI Gazdaságban.
Diószegi József, 2002. június 17. hétfő, 07:47

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK