Egyhetes szünet jön a Nutex papíroknak

A Nutex (leánykori nevén Humet) közzétette részvényei százdarabonkénti összevonásának feltételeit.
NAPI, 2011. február 18. péntek, 14:00
Fotó:

Ezek értelmében a társaságban tulajdonosi szándékukat fenntartani szándékozó befektetők tőzsdei ügylet esetén február 25-ig kell a náluk lévő részvénymennyiséget vétellel vagy eladással százzal osztható darabszámra módosítani.

A tőzsdei kereskedés ugyanis a részvénycsere lebonyolítása miatt  február 28. és március 7. között felfüggesztésre kerül. Tőzsdén kívüli ügylet esetén március 2. a határidő. Az új, összevonás és névértékleszállítást követően 24 forint névértékű papírok március hetedikétől forognak majd a parketten.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK