A BÉT irányadó indexe koradélután újabb mélypontot ért el 23 138,20 ponton, s innen azóta sem tudott érdemben elemelkedni. A blue chipek vesztesége halmozódik - az OTP 4,3 százalékos veszteséget halmozott fel, s így 6440 forintot ér. A bankpapírt eladásra javasolják a Morgan Stanley elemzői. A Mol 3,4 százalékos mínuszban 23 650 forinton forog, a Magyar Telekom pedig 1,7 százalékkal hétfői záróértéke alatt, 649 forinton áll. A Richterre 1,4 százalékos mínuszban 41 900 forinton érkezett az utolsó kötés. A cég részvényeinek célárát lefelé módosította a KBC Securities.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!