Az emelkedést a blue chipek közül az OTP vezeti, miután több mint 2 százalékkal  2870 forintig kapaszkodott fel a nap eleji 2726 forintos mélypontról. A napokig egyhelyben toporgó Magyar Telekom is elindult felfelé, árfolyama 2 százalékkal 565 forintra drágult.

A Mol részvények 0,7 százalékkal 10 620 forintig emelkedtek, így egyelőre úgy látszik, az elmúlt napok száguldása után is tud még emelkedni a papír árfolyama. A Richter 0,3 százalékkal 29 010 forintra csúszott vissza, szektortársa az Egis viszont 2,1 százalékkal 10 570 forintig nőtt.

QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!