Eladáson az FHB az ING-nél - esik az árfolyam

A marzsok romlásától tart az elemző.
NAPI Online, 2008. március 20. csütörtök, 11:03
Fotó:

Tartásról eladásra módosította a jelzálogbank részvényeinek ajánlását az ING, a kamatmarzsokkal kapcsolatos kilátások romlására hivatkozva - közölte a Bloomberg. Az FHB-papírok célárfolyamát ezzel párhuzamosan 3,8 százalékkal 1250 forintra csökkentették. Az elemzés szerint az FHB új hiteltermékei nem tudják ellensúlyozni a tovább élesedő verseny miatt szűkülő kamatmarzsokat.

Az FHB-részvények délelőtt 2,7 százalékkal 1335 forintig zuhantak, 11 órakor 1,6 százalékos veszteséggel 1350-en állt az árfolyam.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK