Irak, Irán és Nigéria mellé felzárkózott Venezuela és Bolívia. Továbbra is rejtély, miért nem érzik ugyanezt a félelmet a részvénypiacok. A hétfői Bernanke-választ követő több mint 100 pontos napon belüli Dow-esés azért mutatja, hogy idegesek a részvénypiacok is. A Hamilton Tőzsdeügynökség elemzői továbbra is több hónapos részvénypiaci áresésre számítanak a fejlett piacokon. A múlt heti 6110 pontos DAX-eladás mellé 1314 pontos júniusi S&P- és/vagy 10 430 pontos Dow Jones-eladást javasolnak.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!