A bank a múlt héten jelentette be, hogy a szintén it-tag Kocsis István ugyanazon a napon 25 ezer bankpapírt adott el. Pongrácz Antal darabonként 2 432 forintos egységáron adta el részvényeit (szemben a Kocsis által elért 2 450 forintos árfolyammal), s így a tranzakció révén 97,28 millió forint bevételre tett szert. Jelenleg 2 260 forint alatti árfolyamon forognak az OTP-részvények a BÉT-en.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!