Múlt pénteken Wolf László, az OTP Bank Rt. vezérigazgató-helyettese darabonként 4193 forint egységáron 31 ezer OTP törzsrészvényt értékesített - jelentette be a tőzsdei társaság. A cég közölte továbbá, aznap 87 600 darab törzsrészvényt hívtak le az opciós részvényprogram keretében. Ebből ötvenezer két igazgatósági taghoz került: Bíró Tibor értékpapír-tulajdona húszezer, Utassy Lászlóé harmincezer darabbal gyarapodott. A bank saját tulajdonában lévő OTP törzsrészvények állománya 10 898 123 darabra csökkent.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!