A 30 vezető iparvállalat Dow Jones indexe 122,81 ponttal, 0,5 százalékkal, 24 360,24 pontra esett.

Az S&P 500-as mutatója 7,69 ponttal, 0,29 százalékkal gyengült, és 2656,3 ponton fejezte be a napot.

A technológiai részvények Nasdaq Composite mutatója 33,6 ponttal, 0,47 százalékkal lett kevesebb, és 7106,65 ponton zárt.

Kereskedők azt mondták, hogy a befektetőket elsősorban az a félelem befolyásolja, hogy miután Washington egy sor szankcióval sújtotta Oroszországot, nem marad el Moszkva válasza sem.

A befektetőket az sem bátorította fel komolyabb részvényvásárlásra, hogy az amerikai bankok növekvő profitról számoltak be a március végével záródott negyedévről - írta az MTI.

A kép forrása: Shutterstock.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!