Elakadt a BUX

A reggeli emelkedés elakadt a BÉT-en.
NAPI, 2011. június 24. péntek, 13:17
Fotó:

Nem bírt tovább emelkedni reggel óta a vezető részvények árfolyama a Budapesti Értéktőzsdén, enyhe korrekció bontakozott ki kora délután. A vezető index így fél százalékkal jár csütörtöki záróértéke felett, 22,447 ponton. Az OTP már 8 forint mínuszban jár, 5720 forinton, a Magyar Telekom viszont 7 forinttal drágul, 587 forint. A Mol árfolyamát 21 400 forint feletti szintről 21200 forintig verték vissza az eladók.A Richter továbbra sem bír ellenállásával, 36 275 forinton toporog, az Egis 19 700 forinton teszi ugyanezt. A forgalom alacsony, kevesebb mint 5 milliárd forint, a legélénkebb a Mol kereskedése.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK