Elaludtak a brókerek

Minimális forgalom mellett a szó szoros értelmében nem történik semmi a Budapesti Értéktőzsdén.
NAPI, 2011. január 11. kedd, 13:18
Fotó:

Kicsi forgalom, unalmas kereskedés - ez történt koradélutánig a Budapesti Értéktőzsdén. A vezető részvények árfolyama gyakorlatilag ott állt egy óra után néhány perccel, mint ahol tegnap bezártak, illetve ahol ma reggel kinyitottak. A BUX index 30 ponttal emlekedett, 21 853 pontra, az OTP 50 forintot drágult 5280 forintig, délelőtt volt egy kísérlete a bankpapaírnak 5300 forint felett, de a lelkes vevők elegendő eladóval találkoztak ahhoz, hogy ne menjen tovább az árfolyam. A Mol 21 525 forint, ami 125 forintos csökkenés a tegnapi záróárhoz képest, a Magyar Telekom árfolyama egy forinttal emelkedett, 550 forintra. A Richter 43 450 forinton stagnál, az Egis félelmetesen alacsony forgalom mellett 200 forinttal 21000 forintra erősödött.

Az AAA Autó kedvező tavalyi értékesítési számainak közlését követően tartja 4 százalékot meghaladó nyereségét, 246 forinton kereskednek vele.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK