A miniszterelnök visszautasította azokat a kritikákat, hogy kormánya akadályozza a privatizációt és - további részletek közlése nélkül - hangsúlyozta, hogy új lökést adnak a tőzsdének. Varsó néhány napja 5,5 milliárdról 3,1 milliárd zlotyra (1,01 milliárd dollár) csökkentette 2006-os privatizációs bevételi tervét, miután leállították a Dolna Odra erőmű eladását a spanyol Endesa cégnek, mert azt fel akarja vásárolni a német E.On.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!