A mai nap kérdése, hogy az 1,35-ös nagy támaszt átszakító euró/dollár árfolyam mennyire bizonytalanítja el a részvénypiaci szereplőket. A nyugat-európai piacokon lehet egy kisebb eladási hullám emiatt, ami semlegesítheti az aból fakadó örömöt, hogy Amerika tegnap erősen zárt - vélekedett Nyári Zsolt a KBC üzletkötője.

A BUX lokális csúcson van, igaz mostmár nem mondható, hogy egyenesen, korrekció nélkül emelkedett, az elmúlt napokban volt egy kisebb pihenő.

A mai napra bizonytalankodás lehet jellemző, de a 7000 forint feletti OTP elképzelhető. Onnan további emelkedést ismét az esetlegesen beinduló shortzárások okozhatnának. Információk szerint a hazai befektetők körében újraépült a korábbi OTP-short állomány csak magasabb szintekről. Ezek esetleges zárása hozhat újabb emelkedést a bizonytalankodó piacon.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!