Az olaj hordónkénti ára 21 éve nem látott magasságokba emelkedett, és az emiatt kialakult nyugtalanság is hozzájárult, hogy a fontosabb mutatók mindegyike folytatatta harmadik hete tartó vesztő szériáját, melynek során egyszer sem sikerült pénteken magasabban zárni, mint egy héttel korábban. A Dow Jones pénteken 0,02 százalékos emelkedéssel 10012,87 ponton zárt, a Standard & Poor's 500 Index 0,07 százalékot esett, a legnagyobbat, 1,13 százalékot a Nasdaq bukta.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!