Az üzemi eredmény alakulása alapján - ami 92 százalékkal 60,76 millió forintra növekedett - a társaság kedvezően értékelte a teljesítményét. A cégcsoportnak 2000-ben nem volt záloggal terhelt eszköze, és likviditási helyzetét jól jellemzi, hogy a forgóeszközök 85,55 millió forintos növekedése ellenére a kötelezettségek nem emelkedtek. Az értékesítésen belül az export volumene több mint négyszeresére nőtt; a belföldi értékesítés javulásához csoporton belül legnagyobb mértékben - 33 százalékos bevételnövekedésével - a Kartonpack Rt. járult hozzá.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!