Élen a Mol és az OTP

Jól indult a hét a tőzsdéken, a BUX 1,1 százalékkal emelkedett.
portfolio.hu, 2014. július 14. hétfő, 17:34
Fotó: Napi.hu

Egész nap jó volt a hangulat a nyugat-európai és a régiós részvénypiacokon, az indexek 0,5-1,5 százalék közötti mértékben erősödtek. Bár a BUX teljesítményére sem lehet panasz, miután értéke 1,1 százalékot emelkedett, a forgalom már hagy némi kívánnivalót maga után, miután csupán 2,9 milliárd forint értékben születtek kötések - írja a portfolio.hu.

A nagypapírok mind jól szerepeltek: az OTP 1,3, a Mol 1,2, a Magyar Telekom 0,6, a Richter pedig 0,5 százalékkal került feljebb. Az olajmulti leányával, az INA-val kapcsolatban egy újabb hír érkezett, miszerint az orosz energetikai óriás, a Gazprom megvásárolná az Ina többségi részesedését.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK