Élénk érdeklődés mellett 30 bázisponttal esett a 3 hónapos DKJ-k hozama

A háromhónapos futamidejű diszkontkincstárjegyek mai aukcióján az egy héttel korábbinál 30 bázisponttal kisebb, 10,09 százalékos átlaghozam alakult ki, ami a tegnapi másodlagos piaci benchmarktól 3 bázisponttal marad el. Az Államadósság Kezelő Központ által felkínált 12 milliárd forint értékű DKJ-re 30 milliárd forintnyi ajánlat érkezett, az elfogadott hozamok 9,70-10,13 százalék között szóródtak.
Ádám Viktor, 2001. november 13. kedd, 12:36
Fotó:

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK