Az euró jegyzése a kora reggeli 358,78 forintról 358,51 forintra csökkent este hat órára. A dollárt 316,58 forint után 316,47 forinton, a svájci frankot pedig a reggeli 343,87 forint után 341,93 forinton jegyezték este hat órakor - írja az MTI.

Hétfő esti árfolyamán a forint 2,9 százalékkal áll erősebben az év eleji kezdéshez képest az euróval, 2,6 százalékkal erősebben a dollárral és 4,1 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

 

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!