A forint 0,3 százalékkal erősödött az euróval, 0,8 százalékkal a dollárral és 0,9 százalékkal a svájci frankkal szemben.

A dollárt 361,15 forinton jegyezték 364,10 forint után, a svájci frank jegyzése pedig 363,88 forintra ment le 367,29 forintról - írja az MTI.

Hétfő délutáni jegyzésén a forint a hó eleji kezdéshez képest 0,75 százalékkal állt gyengébben az euróval, 0,74 százalékkal gyengébben a dollárral és 1,19 százalékkal erősebben a svájci frankkal szemben.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!