Elfogyott a lendület, mi lesz a forinttal?

Az amerikai tőzsdék után kedden reggel ázsiában is estek a részvénypiacok, ennek ellenére egyelőre stabil maradt a forint árfolyama.
NAPI, MTI-Eco, 2010. szeptember 28. kedd, 07:48
Fotó:

Nem változott érdemben a forint árfolyama, kedden kora reggel a nemzetközi devizapiacon röviddel hét óra előtt egy euró 277,32 forint volt, a hétfő délutáni 277,22 forint után. 

A forint ezen a szinten stabilizálódhat szakértők szerint, sőt 276 forint is lehet az euróárfolyam, további erősödést viszont csak akkor lehet várni, ha a kormány a választások után hiteles költségvetési tervekkel áll elő.


Kedd reggelre a forint a svájci frankkal és a jennel szemben is tartotta árfolyamát: egy svájci frank 209,32 forintot ért, hétfőn délután 209,35 forinton jegyezték a pénteki 210,70 forint után. Száz japán jen jegyzése hétfőn 244,82 forint volt, hétfőn délután 244,66 forint, péntek délután 244,82 forint.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK