Elfordultak a befektetők a Synergontól

Az utóbbi napok tőzsdei mozgásainak egyik fő vesztese a Synergon, az őszi mélypontról gyorsan kikecmergő IT-papír májusban 23 százalékot – ebből tegnap 12 százalékot – veszített értékéből. A társaság szóvivője és az elemzők egyaránt portfólióátrendeződésről beszélnek, utóbbiak azonban hozzáteszik: a befektetők elfordulásában a kormányzati megrendelésektől való függés is szerepet játszik. Részletek a pénteki NAPI Gazdaságban.
NAPI, 2002. május 30. csütörtök, 23:59

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK