A vezető részvények közül a nyitás utáni állapothoz képest a legnagyobb változás a Mol piacán következett be, a reggel még 1,5 százalékos pluszban forgó olajpapírral 11 óra előtt nem sokkal 20 450 forinton kereskedtek, ami stagnálásnak felelt meg. Az OTP 1,2 százalékkal 7360 forintra, a Richter pedig 1,1 százalékkal 44 450 forintra drágult. A Magyar Telekom 1,2 százalékkal a csütörtöki záróár fölött, 897 forinton forgott.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!