Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

Az Optisoft Nyrt. igazgatótanácsának tájékoztatása szerint a december 1-jei tőzsdei bevezetést elhalasztásának oka egyetlen nulla: az összes szükséges engedély birtokában lévő társaság bevezetését technikailag lebonyolító Központi Elszámolóház és Értéktár Zrt.-nél (Keler) észrevették, hogy a cégbíróság adatai szerint a részvényeik száma tízszer annyi mint a valóságban. Az Optisoft igazgatótanácsa haladéktalanul kérvényezi a hiba kijavítását.

A társaság egészségügyi és más humáncélú informatikai rendszereket fejleszt. A céget a Budapesti Értéktőzsde B-kategóriájában fogják jegyezni.

A közlemény idézi Semerédy Pétert, az Optisoft igazgatótanácsának elnökét, aki elmondta, noha a különbség nyilvánvalóan csak elütés, vagy rossz adatbevitel következménye, a Keler munkatársai nem tehettek mást, mint a szabályoknak megfelelően jelezték a hibát, az Optisoft pedig haladéktalanul kérvényezi a cégbíróságnál annak kijavítását.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!