Elhúzódik a Nyomda bevásárlása

A tervezettnél később tudja csak lezárni az Állami Nyomda első kelet-európai akvizícióját.
NAPI, 2010. június 28. hétfő, 10:18
Fotó:

A megváltozott gazdasági klíma miatt a tervezettnél hosszabb időt vesz igénybe az Állami Nyomda első olyan ügylete, amelynek keretében egy kelet-európai biztonsági nyomdát vásárolna meg a társaság. A kiadott közlemény szerint a jogi és pénzügyi átvilágítás az iparági sajátosságoknak megfelelően ütemben zajlik, ám így is csak az eredetileg tervezett 2010. június 30-i időpont után tudja csak lezárni a tranzakciót a cég.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!

HOZZÁSZÓLÁSOK