A vezető index fél kettőkor már 70 pontos csökkenést mutat, s 21 800 pont körül jár. A reggeli emelkedés pont 22 000 pontig vitte az indexet, innen fordulat következett, sőt már egy nagyobb leöntésen is túl van a piac, ez 21 700 alá hozta a mutató értékét. A blue-chipek közül az OTP tud emelkedni, a bankpapír 15 forinttal jár tegnapi záróértéke felett, 5550 forinton születnek rá kötések. A délelőtt 20 760 forintig emelkedő Mol piacán előkerültek az eladók, 20 385 forintig küldve vissza a részvény árfolyamát, ami egy százalékkal alacsonyabb a tegnapi záróárnál. A Magyar Telekom fél százalékkal, 544 forintra csökkent, a Richter 0,4 százalékkal lett olcsóbb, 37 340 forinton járt fél kettőkor.

Az Egis a reggeli emelkedésből stagnálásba csúszott vissza 18 400 forintra.
Kettőkor az MNB kamatdöntése mozgathatja meg az amúgy lanyha kereskedést, háromkor Case-Shiller lakásárindex jön az USA-ból, négykor pedig Conference Board fogyasztói bizalmi index borzolhatja a kedélyeket.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!