A reggel még 7000 forint alá is benéző OTP magára talált, a bankpapírok 0,4 százalékos nyereséggel, 7070 forinton forogtak. A Magyar Telekom 0,5 százalékkal 939 forintra, a Richter 1,1 százalékkal 43 510 forintra drágult. A vezető részvények közül egyedül a Mol forgott a negatív tartományban, az olajpapírokkal 1,1 százalékos mínuszban 20 470 forinton kereskedtek.
QP | Quality Placement

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!