A tőzsdei cég közleménye szerint ebben az elismerésben azok az innovatív technológiák részesülnek, amelyeket a rangos iparági szaklap elemzői a különösen ajánlott termékek közé sorolnak. Ezzel a kitüntetéssel a Graphisoft épületmodellező megoldása immár harmadik éve kapja meg a magazintól a "kiváló termék" minősítést. A Cadalyst elemzése szerint a Graphisoft terméke az egyik "legérettebb és legátfogóbb megoldás a piacon kapható építészeti modellezőtechnológiák közül", amely új irányt mutatva mércéül szolgál a többi épületmodellező megoldás megítélésekor.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!