Business Talks '24

Üzleti konferencia

Ne maradjon le az év
üzleti konferenciájáról!

Szerezze be
jegyét most.

A kora reggeli órákban 314,21 forintig erősödött a magyar fizetőeszköz az euróval szemben, majd hirtelen gyengülni kezdett és 10 körülre 315,47-ig ment el.

A dollárral és a svájci frankkal szemben is hasonló pályát írt le a magyar deviza: a zöldhasúval szemben 0,9 százalékot gyengülve 279,95, míg az alpesi devizával szemben 0,6 százalékos ugrást követően 281,38 forintig szaladt a kurzus.

A mozgás mögött a Portfolio szerint rossz francia és német makroadatok állnak, ugyanis a vártnál 2 ponttal rosszabb lett az átfogó francia és a 1,2 ponttal a német márciusi beszerzési menedzser index adat és különösen gyengére sikeredtek a feldolgozóipari komponensek. Az adatokra megjelenését követően ütni kezdték a tőzsdéket és az eurót, illetve a forintot is - írja a portál.

Tájékoztatás

A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.
Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadóval!